Hold your breath and count to ten

Een krolse kat is irritant, een krolse Noa is de hel. Echt. Om het nachtelijke gekrijs niet te hoeven horen staat de iPod op volume gehoorbeschadiging. Trent Reznor sist it didn’t turn out the way you wanted it, DID IT in mijn oren. Uiteindelijk ben ik ergens daarna blijkbaar toch in slaap gevallen. Als ik wakker word hoor ik dat ze inmiddels haar naam kan roepen, nrrrroooooooaahhh nrrrroooooaaaahhah noooooaahhh. Ze heeft vlak voor mijn deur gepiest. En op de trap ook. En op meerdere plekken in de kamer. Ik moet me heel erg beheersen om haar niet het raam uit te mikken. Tegen de tijd dat ik de deur uit kan ben ik goed chagrijnig, maar blij dat ik buiten ben. Lekker een uurtje fietsen. Totdat ik mijn fiets uit de berging haal…

maak dit verhaaltje zelf af en kleur de plaatjes

4 comments

  1. ..and fall apart and start again…
    Lekke band.. Maar zonder een “Engelse zomerregen” hoop ik voor je… ;-)

  2. …toen was ik al thuis :-)

  3. Poeksel, de kat van dochterlief, nu van ons, piestte ook op de meest vreselijke plekken totdat ze gesteriliseerd was. Nooit meer gedaan.
    Nu ga ik er gemakshalve vanuit dat Noa niet gesteriliseerd is en dat ze na een eventuele sterilisatie stopt met piesen…….

    Ik leef met je mee want ik ken het gejank maar al te goed.

  4. Dank voor je meeleven :-)
    Ze is inmiddels weer een beetje zichzelf, gelukkig. Nee, nog niet gesteriliseerd inderdaad. Van de week maar een afspraak maken met de dierenarts, want dit wil ik echt niet nog een keer meemaken… :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *