05
dec 23

Ode aan de Haven

‘The Arrival’ is mijn bijdrage aan Ode aan de Haven, een wildhanging-expositie met werk van maar liefst 133 Twentse kunstenaars.
Gaat dat zien!


14
apr 23

Vrolijkheid

Veertien elektriciteitskasten in Groot Driene gepimpt !


06
aug 22

Tijdmachine

een mailtje:
‘…I am a student worker at the Clarence Ward Art Library at Oberlin College in Oberlin, Ohio. We have a large collection of mail art that we are currently working on categorizing and gathering information about the artists whose work we have. We are fortunate enough to have some of your pieces…’

En een scan met onder meer de volgende plaatjes. Dat het nog gewoon bestaat, in een archief van een college in Ohio, hoe leuk is dat. En wat een fijne tijdmachine ook!

Oh jaren 80 :-)


01
jun 22

Lezing en foto-expo

Beeldend kunstenaar en schrijver/journalist Hedy Hempe houdt op zondag 5 juni een lezing over vrouwelijke identiteit. Voor deze gelegenheid heeft ze fotografen en videokunstenaars uitgenodigd om het thema in een fotografisch beeld te vertalen.

We zijn gevormd door de omstandigheden, de plek waar je geboren bent, wat anderen van je verwachten. Wie ben je ‘echt’ en wanneer speel je een rol ? Het is de rode draad in de zelfportretten die ik de afgelopen tien jaar maakte. Mijn bijdrage bestaat uit een collage van 3 foto’s uit die serie.

Zondag 5 juni
Kunstwerkplaats De Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33E, Hengelo
15.30 lezing
16.45 opening tentoonstelling
>>> meer info

over identiteit gesproken: interessant artikel van Karin Amatmoekrim in De Correspondent (21-01-2021) het rigide onderscheid man-vrouw dat wij in het Westen kennen is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest als we tegenwoordig aannemen.

Seen and not seen

27
feb 22

Zie de Vide

De duo-tentoonstelling ‘Stories from the street’ van Frans Mensink en mijn foto-installatie ‘All tomorrow’s parties’ is al een tijdje te bekijken, er waren echter nog te veel beperkende maatregelen voor een opening.
Maar nu kan het, zónder QR code, anderhalve meter of mondkapje !
Zaterdag 5 maart, om 15.00 uur in de foyer van Schouwburg Hengelo: een ‘halverwege’ opening :-)


21
feb 22

Grootse dingen !

Mooie impressie van vrijdagavond bij De Möllerwerf


19
feb 22

Nieuwe favoriete clubhuis

Entree Dinee, gisteravond.
Een mooi en stormachtig begin van Kunstwerkplaats De Möllerwerf


23
jan 22

Onder voorbehoud

van (on)voorziene wijzigingen in het (on)voorspelbare coronabeleid ziet het er nu toch naar uit dat de voor januari geplande expo straks te zien is.

Vanaf 12 februari in de vide van Schouwburg Hengelo (okee nog even onder voorbehoud..)


13
nov 21

Private space

500px organiseert regelmatig ‘quests’ met wisselende thema’s. Voor Conceptual Delights stuurde ik deze in: ‘Private Space’, februari 2020, en hij blijft maar actueel..

Leuke verrassing om te zien dat-ie op de shortlist staat !


06
sep 21

Onder de Aandacht

Meer dan 90 Hengelose beeldend kunstenaars exposeren in het oude V&D pand aan de Brink 110. Gaat dat zien, vanaf 16 september !