22
apr 12

Test

De aanleiding was geloof ik een aantal thema-avonden bij Concordia met als onderwerp altijd online. Ha, dat ben jij ook.
Is niet.
Jawel.
Maar dat is geen verslaving. Ik kan best een week zonder.
Dat kan je niet. Dat hou je nog geen dag vol.
Jawel hoor.

Geen twitter, geen facebook, geen last.fm, geen flickr.
Wie weet voelt ’t wel als een weekje vakantie. Vanaf middernacht tot over precies een week.
Wel een beetje jammer dat niemand kan controleren of ik niet toch, stiekem…
U moet mij maar vertrouwen in deze.

de dagelijkse foto’s spaar ik wel een weekje op


15
feb 10

No stress

Bij ‘stress relief’ denk ik meteen aan Nieuw Zeeland. En aan Brian. Dat stukje over hem staat niet meer online – ja nu natuurlijk wel weer – nadat artisartis in maart 2006 zomaar gehacked werd (over stress gesproken!). Maar goed. Brian zou vast niet zomaar in zich laten knijpen. Paul wel. Arme Paul.


01
aug 08

Ondertussen

“I am a robot and cannot respond. For any questions, contact our humans”


05
okt 07

Online

Flickr, twitter, hyves, vimeo, facebook, ipernity, lastfm, youtube, jpg….en oh ja, dit fijne weblog ook nog….volgens mij is het zo langzamerhand GENOEG!!

aaaahhhh


25
sep 07

Wie schrijft die blijft

Een maand of wat geleden belde ik met de belastingtelefoon. Ik legde uit dat mijn vader nog altijd zorgtoeslag op zijn rekening krijgt bijgeschreven, en dat dat niet meer hoeft, en dat ik daarom belde. Oh, dan moet u even een wijzigingsformulier downloaden. Ja, dat weet ik, maar dat kan ik alleen maar versturen met een digitale handtekening waarvoor ik me weer moet aanmelden onder zijn naam en dat vind ik een beetje raar en is het niet veel sneller als u het nu voor me wijzigt? Ha ha ha, zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet. ‘Ik wil u ook wel een formulier toesturen hoor als u downloaden moeilijk vindt.’ Zucht. Doet u dat dan maar.
Nooit een formulier gezien uiteraard.

Maar een week of wat geleden was er plotseling een brief van de belastingdienst. Er was zorgtoeslag te veel ontvangen en die moest terugbetaald worden, stond er in. Nu nog niet betalen, stond er ook in, er komt nog een brief, met een acceptgiro. Die moest ik maar even afwachten. En ja, daar kwam nog een brief, met weer hetzelfde verhaal, plus een acceptgiro.

En vandaag – allang betaald, inmiddels – kreeg ik nogmaals een brief van de belastingdienst. U heeft onlangs het verzoek gekregen om toeslag terug te betalen, stond er in. En er was ook informatie over ‘de mogelijkheden om dit bedrag aan ons te betalen’.

Nou zeg, wat ontzettend aardig en behulpzaam….maar ik ben bang dat dit alles een veelvoud kost van het bedrag dat terugbetaald moest worden.
Makkelijker kunnen ze het niet maken.


04
jul 07

Soepie?

Ze zijn niet zoveel gewend hoor, eten vooral soep. Zei de dame die bij de ontvangst een en ander vertaalde.
Dat vroegen we ze thuis nog een keer. Pizza? Jaaaaaaaa!
MacDonalds? Jaaaaaaaa!

Nou ja zeg, het zijn net gewone kinderen!


23
apr 07

’t Moe nie gekker worden

>>Hiphop skatertjuhhh:P< zegt: (21:04:49) heyy:P Jenny zegt: (21:04:58) Je thee wordt koud :-) >>Hiphop skatertjuhhh:P< zegt: (21:05:07) ok ik kom naar benee:P:P8-| Jenny zegt: (21:05:11) okeeeee


19
dec 06

Ja hoor… nee he

Ben ik lekker aan het prutsen (er moeten namelijk nog fijne eigenhandig gemaakte kaartjes de deur uit dit jaar), laat ik de computer heel even alleen – want wijsheid is op tijd naar de wc – roept ze “mam, was jij bezig in Illustrator? Oh. Had je al opgeslagen?”

Wijsheid is ook: nog vaker appeltje-S


15
sep 06

Grrraauw

In ieder geval geen impulsaankopen vandaag. He, wat een lekker rustig idee.


13
jun 06

Kwijt

Zou-ie gestolen zijn, mijn mobieltje?
“Gestolen??” roept ze. “Wie wil dat ding nou stelen? Oh ja, natuurlijk, iemand die antiek verzamelt. Misschien komt-ie wel op tv, in ‘Mobieltjes door de eeuwen heen’.”

ja, zo kan-ie wel weer