13
apr 24

Ondertussen, in het bos


03
sep 23

Renovatiedagen

Groot onderhoud, verduurzaming, renovatie, hoe je het ook noemt, er staan nu al drie maanden steigers op het terras en rondom het huis. Het wordt mooi hoor, en duurzamer ook, maar ik ben het allemaal wel een beetje zat inmiddels.

Monday afternoon

13
jun 22

Kunst in het Volkspark

Tussen alle kraampjes met mooie dingen en ook wel veel meuk vond ik een klein boekje met subtiele tekeningen en gedichten zonder woord te veel.
Pinnen, ja graag, bij vrijwel iedere andere deelnemer, maar bij deze behoorde dat niet tot de mogelijkheden helaas. Toch wilde ik dat boekje.
Tegen de stroom in terug naar waar ik het park was binnengekomen, het kostte nog best wat tijd om in de zee van fietsen die van mij terug te vinden.
Naar het station op zoek naar de geldautomaat. Die was er niet meer. Inmiddels noodgedwongen gebruik gemaakt van zo’n doodeng toilet, waarvan ik altijd bang ben dat de deur nooit meer opengaat.
Maar hoera, op de hoek bij de Oude Markt lukte het om wat geld te pinnen. Weer naar het park, waar de fietsenzee zich nog verder had uitgebreid. Terug in de mensenmassa, nu met de stroom mee, en uiteindelijk het boekje contant kunnen afrekenen. Och, zei de man, ik had je ook mijn rekeningnummer kunnen geven, dan had je het kunnen overmaken.

Ja.
Pfff.


19
mrt 22

Ondertussen op de achtergrond

Het was gezellig druk tijdens de opening van onze fijne expo in de schouwburg, met als nadeel dat de ook al zo fijne en zorgvuldig samengestelde playlist een beetje ondergesneeuwd raakte.
Gelukkig hebben we spotify nog.


08
jan 22

Wind mee

dus ze hadden bij de Lidl een fijne kruik-met-schapenwollen-jasje in de aanbieding en aangezien ik altijd koude voeten heb moest en zou ik zo’n kruik, dus hop op fietse. Bij de twee Hengelose winkels waren ze niet meer, maar het derde filiaal in Enschede had er nog 1 op voorraad, precies genoeg. Op de terugweg waaide het flink maar hee, wind mee, en pas toen ik thuis was ging het regenen.
Oh ja en de ficus die eind vorig jaar na het verplaatsen alle bladeren tegelijk liet vallen krijgt weer voorzichtig nieuw blad.
Zo’n dag stemt toch hoopvol.


17
dec 21

Het staat in de krant

Aandacht is fijn, en zo’n stukje in de krant ook. Maar ja, nu kan ik me nooit meer uitleven op een ingewikkeld fotobewerksel vanwege ‘afscheid van photoshoppen’. Hoe moet dat nu..


02
sep 21

Paint it white

dus er viel iets om en toen moest ik wel opruimen. Meteen maar oude vloerbedekking eruit en daarna alles weer teruggezet want geen zin meer. Maar ja, moest nog wel wat met de vloer. En filmpjes maken is leuk, dus tja.

En ook de tweede laag is inmiddels een feit, hoera !


23
okt 19

Wie wat bewaart

Over nostalgie gesproken !
Deze vulpen uit mijn middelbareschooltijd heeft jarenlang werkloos in een la gelegen. Hoeveel opstellen, dictees, verslagen, werkstukken en wat al niet heb ik hiermee geschreven. Om niet te spreken van al mijn puber dagboeken.
’t Is wat !


21
aug 19

At night

Van de tot nu toe 6.873 foto’s die ik sinds 2004 op flickr heb verzameld – waaronder fotomontages waar uren, zo niet dagen, werk in zit – is deze het meest bekeken van allemaal. Een late night smartphone snapshot van mijn voeten. Ik vind dat wel grappig.
at night2


15
aug 19

Meer dan genoeg

want facebook en flickr en 500px en ello en instagram dus dacht ik ga maar eens weg van twitter. Nou dat ging snel, voelt wel een beetje ondankbaar na ruim 12 jaar, had wat meer drama verwacht. Het is ook nooit goed :-)
Schermafbeelding 2019-08-15 om 13.14.40