Van die dingen

Laat ik nog even snel (…..nooit doen, even snel) een plank op maat zagen bij karwei, sta ik even later buiten met twee behoorlijk onhandelbare stukken hout en realiseer me (fuck!) dat ik helemaal niet met de auto ben. Sterker nog, ik heb niet eens een auto. Dan maar lopend naar huis, met planken achterop de fiets balancerend. Is best nog een stukje lopen, maar een beetje lichaamsbeweging is nooit weg. Bedoel ik dat sarcastisch? Ja hoor. Het goede nieuws is dat het net even stopte met regenen. Anyway, er ligt nu een plank op de wasmachine. Hoera.

7 comments

  1. da’s best een eind lopen vanaf de enschedesestraat… :^(

  2. ik bedoel maar! dat fuck was dan ook hardop :-)

  3. en thuis natuurlijk meteen een portje om jezelf te verwennen na die inspanning! ;^))

  4. nee, eerst nog plankje passend maken en zo. maar daarna wel :-)

  5. geniet ervan!!!

  6. Het is nog niet zo simpel. Maar wel fijn dat er nu een plank boven de wasmachine ligt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *