Tripping over all the edges of reality

Dit jaar ben ik al drie keer omgevallen, echt waar. Een keer van dat stoepje, een keer doordat m’n tas aan een hekje bleef hangen, en vandaag met schep en hooivork. Misschien moet ik iets beter opletten en me niet door van alles en nog wat laten afleiden. Verder gaat het wel goed hoor, ik ga nog steeds te laat naar bed, zit te veel online, drink misschien wel iets te veel, en nog zo wat niet nader te noemen eigenaardigheden. En ik struikel over mijn eigen benen. Ik bedoel maar. A heeft gewoon gelijk. Er zit een puber verstopt in dit middelbare lijf, ik zweer ’t je.

Maar ik rook niet!

1 comment

  1. […] chaotisch, pechvogelig en een beetje sukkelig door het leven te gaan. Ik bedoel niet alleen dit soort dingen (jaa, drie linkjes). Maar ook overal net een week, of een dag, of drie minuten, te […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *