Gonna go home and blog about this

….dus er kwam een tas een dag later aan dan wij en we hadden plotseling geen onderdak omdat de gedeelde kamer verboden gebied bleek te zijn voor under eighteen dus de zorgvuldig geplande uitgaven werden een stuk hoger en telefoon stond nog op NL tijd zodat we de hele tijd dachten dat het een uur vroeger was dan het eigenlijk was en ik heb de zoveelste paraplu ergens laten liggen en op de laatste dag kregen we eindelijk een free Fringe programmaboekje in handen en op de luchthaven moest A haar schoenen uitdoen en werd ik gefouilleerd en waren we de laatsten aan boord en bij aankomst was er een stuk van mijn tas verdwenen en bij thuiskomst zat er een vreemde fietstas aan mijn fiets.
En het was helemaal geweldig en volgend jaar wil ik weer!

1 comment

  1. Jose Gieskes

    Heb vreselijk hardop zitten lachen om dit verhaal! Aan de ene kant de moedeloosheid van hoe je zoveel ellende bij elkaar kunt stapelen en aan de andere kant de opwinding van een dergelijk festival. Gezellig samen met je dochter op pad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *