Hier

Hé, waar breng je me nou heen, dat is bekend terrein, weet je zeker dat ik hier niet eerder geweest ben, ik zou erop zweren dat ik het hier ken, je houdt me toch niet voor de gek, links staat een rood huisje en rechts is het struikgewas, ja, je kunt het nu nauwelijks zien vanwege de mist, maar in het huisje brandt licht. Heb ik gelijk? Als je goed kijkt kun je het struikgewas een beetje waarnemen. Ik denk dat ik hier al was. Waarom heb je me eigenlijk hier naar toe gebracht, wat moet ik hier doen? O, wachten. Waarop? Je weet niet waarop. Nou, dan gaan we samen wachten, als je maar bij me blijft.

Armando, Eindelijk

Tags:

6 comments

 1. We were called to the forest… When we went down.
  A wind blew warm and elquent….

 2. @brasikurtz: jah…..en niks meer te zeggen hebben, erg herkenbaar behalve dan die kanaries :-)

  ondertussen op 93,1 %… bijna binnen ;-)

 3. Je hebt “ze” bijna allemaal al gehoord zag ik.;-)
  Bij je bovenstaande stukje moest ik ook een beetje aan “Wish You Were Here ” denken maar dan inplaats van zingende kanaries,twee vissen in een goudkom.

 4. ook al zo treurig ja :-)
  Van half 8 tot 11 Nick Cave! zitten dingen bij die ik al twintig jaar niet meer gehoord had en ook die ik nog nooit gehoord had. Een paar hele mooie ook.

 5. Mooi album is ook “Tenderprey” met Watching Alice,Mercy en The Mercy Seat met de briljante laatste zin “I’m Afraid I Told A Lie”.

 6. Cave’s teksten zijn sowieso geniaal. maar nu toch even ander muziekje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *