Frustratie ventilatie

Er zou dus een mannetje komen, een wasmachineafvoerontstopmannetje. Tussen 8 en 12. Maar om 12 uur geen mannetje. Om half 1 gebeld (‘misschien is er een spoedje tussendoor gekomen’) en om half 3 nog een keer (‘u zit wel in de planning’). Maar geen mannetje. En op een gegeven moment heb je alle dingen die je thuis kunt doen wel zo’n beetje gedaan. Dus om half 4 weer gebeld om te zeggen dat ik niet langer thuis bleef en misschien hoorde ze wel dat Robert Smith net op dat moment “One more day like today and I kill you !” riep. Maar goed. Een nieuwe afspraak gemaakt. Voor morgen. Tussen 8 en 12 komt er een mannetje. Dat is ‘m geraden.

4 comments

  1. Making Plans For Nigel-XTC. ;-)

  2. :-)

  3. Is Nigel al langs geweest ? ;-)

  4. wil je het echt weten?
    …ik heb alweer gebeld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *