Lekker veel

Goed. Ik kook dus altijd veel te veel rijst. Een kopje. Dat is meer dan genoeg. Ik doe de rijst in een kopje. Netjes afgepast. Natuurlijk word ik daarna afgeleid door dit en dat en zus en zo. Het water kookt en ik gooi de rijst in de pan. Nee, niet de rijst uit dat kopje. Maar wel de rest van het pak.

6 comments

  1. Dan nog ben ik eigenwijs. Dan gooi ik het in de pan met heet water en denk: daar zit toch best weinig in he … iets meer mag ook! Met als gevolg …

  2. …de volgende dag weer rijst :-)

  3. Nee, de volgende dag nasi goreng!

  4. Opwarmen gaat het helemaal worden in 2007!

  5. Dat wat karin heeft… dat heb ik dus ook. Ook met pasta, trouwens.
    Enfin, ik heb een héél groot vriesvak. ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *