Breathe in, breathe out

Concentreren gaat niet zo en eigenlijk ben ik een sollicitatiebrief aan het schrijven maar concentreren gaat niet zo of val ik nu in herhaling. De dagen gaan te snel, veel te snel, wat een hele tijd een spannend vooruitzicht was maar nog veilig ver weg komt dichterbij en wordt steeds echter. Ineens is er een staat, een plaats, een naam, een adres, en worden er enthousiaste mails uitgewisseld met een tot gisteren nog onbekende familie. Ineens duurt het nog maar twee maanden voor we afscheid nemen voor een jaar. Oh man.
Gedachten schieten alle kanten op en dit helpt ook niet echt qua rustig blijven zitten en ik ga maar eens wat mensen bellen. En een heel kalm muziekje opzetten misschien ook. Peel me off the ceiling indeed. Whhaaaa!

2 comments

  1. Whhaaaa! indeed

  2. En dan hoor je mijn gezeur ook nog :).

    Maar snap helemaal hoe jij je voelt, ik ook beetje zo. Spannend!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *