Ondertussen op bladzijde 128

‘Al eeuwenlang ging er een weg van Eskifjörður door het gewest van Fljótsdalur over de Eskifjarðarheiði. Het was een oud ruiterpad dat ten noorden van de rivier de Eskifjarðará lag, door Langihryggur, omhoog door de Innri-Steinsá, door het Vínárdalur en Vínárbrekkur in Miðheiðarendi, omhoog naar Urðarflötur en langs de Urðarklettur, uitkomend op het Eskifjörðurland. In het noorden ligt het þverárdalur tussen de bergen Andri en Harðskafi, en de Hólarfjall en de Selheiði verder naar het noorden.’

“heb je dat boek nou nog niet uit?”
nee.

6 comments

  1. Hólarrrr…. dat is toch ook ukrðar

  2. Met een rustgevend muziekje als ‘Gobbledigook’ of ‘Inni Mer Syngur Vitlereysingur’ van Sigur Ros moet het te doen zijn.;-)

  3. bijna uit al :-)

  4. ðuss! Waþ een mooie þaal is ðaþ IJslanðs ook

  5. Þú þarft að lesa mun hraðar! :^)

  6. ekki kvarta !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *