Online

Flickr, twitter, hyves, vimeo, facebook, ipernity, lastfm, youtube, jpg….en oh ja, dit fijne weblog ook nog….volgens mij is het zo langzamerhand GENOEG!!

aaaahhhh

Tags: ,

8 comments

 1. Tel daar nog eens 4 emailadressen bij op en je ziet door de bomen het bos niet meer..:)

 2. woordenaar

  Hyves en facebook is hetzelde, een van twee droppen dus. Geldt ook voor bijvoorbeeld flickr en jpg, vimeo en youtube. Keuzes maken ;) Tenslotte zit je niet ook nog op Pownce naast twitter (of één van die andere microblog services)

 3. @woordenaar: keuzes maken! daar zeg je wat…ik en keuzes maken :-)

 4. …das ist ne menge, jenny. Flickr, fotolog, blogs, youtube… mir reichts auch.

 5. Ik las op je twitter over Noir Desir. Ik houd erg van de muziek en weet niet wat je precies bedoelde met waarom de band ‘on hold’ stond. De zanger heeft in 2003 zijn vriendin zo hard geslagen / mishandeld dat ze aan haar verwondingen overleden is. Maar of ze daar nu nog voor ‘on hold’ staan?

 6. @smile: ik las hier ‘Noir Désir is a French rock band, currently on hold’. Vandaar dat ik me afvroeg waarom.
  Wat ik me ook afvroeg is waarom ik nog nooit van die band had gehoord…..prachtige muziek!

 7. Ik heb wel een aantal nummers van ze dus als je nog wat wilt hebben geef je maar een gil!

 8. Heb inmiddels iets van 17 nummers bij elkaar ge-limewired ;-) …. nu ook maar eens op zoek naar cd’s. Thanks voor het aanbod! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *