Januari

Het lijstje met dingen die het niet meer (goed) doen dan wel uit elkaar vallen ziet er tot nu toe als volgt uit: camera, wasdroger, iPod, fiets. Mocht deze maand een voorproefje zijn voor de rest van het jaar dan ben ik benieuwd wat er in december nog aan functionerends over is. Ik hoop maar dat ik dat zelf ben.

4 comments

  1. Tja scherven brengen geluk. Nu weet ik ook wel dat dit geen scherven zijn maar ik weet zeker dat het je voor de rest van het jaar geluk brengt!! Begint misschien morgen al……??

  2. @Kikker ja…begint altijd morgen :-)

  3. het kan raar beginnen in januari, je hebt iedereen alle beste wensen gegeven en jezelf overgeslagen… dat is!

  4. @Grietje….oh verdorie dat is het ! dan alsnog de allerbeste wensen voor mezelf ! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *