Lijstjes en zo

Het bezoek arriveert en ik draai de muziek wat zachter. We kletsen wat, drinken wat, gaan nog even naar buiten, kletsen nog wat meer, koken een soepje, eten, kletsen, drinken. En ondertussen staat de afspeellijst op repeat. Zo is het gekomen dat Zappa met maar liefst 141 tracks op nummer 1 van de afgelopen week beluisterde muziekjes staat, ik bedoel maar, last.fm registreert wel. En omdat ik al een tijdje driftig probeer om Tokio Hotel – die er door toedoen van Anne tussen is gekomen – naar beneden te drukken, komt deze onvoorziene stijging goed uit!

Tjonge jonge….wie het nog snapt mag het zeggen. Waar een mens al niet druk mee is.

3 comments

  1. Repeat? is dat dan niet een klein beetje cheaten?

  2. …het is toch geen wedstrijd? :-)
    En hij stond per ongeluk op repeat, echt waar! :-)

  3. Cat: ’t is wat!!! ;^)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *