Ondertussen in 1962

Hoe lang het duurde om deze foto te maken weet ik niet, maar mijn vader kennende heeft ’t heel wat voeten in de aarde gehad en meerdere opnames en sigaretten gekost. Het moest er ontspannen uitzien natuurlijk, niet te geposeerd, en niet in de lens kijken….nee jij ook niet, ga maar lekker kleuren. Ik zie ’t voor me, hoe hij de camera instelt en naar z’n stoel sprint…met z’n boek…en z’n camel-zonder-filter… :-)

update/herstel: die camel was een caballero..zonder filter, dat wel.

4 comments

 1. Mooi geschreven en ik zie het gelijk voor me, no stress no stress :P.
  Mooie foto blijft het zeker!!!.
  Mag ik die ook hebben ?.

  :), kus.

 2. @Esh in de mail al :-)

 3. Sandalen in de winter, ja, dat is heel ontspannen.
  Leuk zo’n kijkje in een ‘heel normaal’ gezin.

 4. Joseannamaria

  Laurie Anderson’ s video en tekst mooi, mooi, mooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *