Vakantie…

…hebben ze eind volgende week pas, maar ze doen echt niet veel meer, op school. Alleen nog boeken inleveren en rapport ophalen. Dus vrij vandaag en uitslapen. Als ik naar m’n werk vertrek vraag ik nog vriendelijk of ze alsjeblieft even haar kamer een beetje wil opruimen. Zal ze doen. Tegen de tijd dat ik thuis kom is het ver in de middag. Ze zit achter de computer, heeft het keyboard aangesloten en prutst met liedjes. In haar ochtendjas. Oeps, helemaal de tijd vergeten. En straks moet ze oefenen want vanavond weer spelen. Heb je je kamer…..? Oeps, ook al vergeten. Nou, kom op hee, ga je douchen en trek wat aan.
Als ze naar boven is luister ik het bestandje af dat nog op het bureaublad staat, en mijn irritatie is meteen helemaal weg.
Ach, luister ook even mee.

4 comments

 1. Het lijkt wel of je daar een puber hebt zitten…

 2. Hihi, leuk he :P.

  Hoe is het gegaan voor haar met optreden?

  Dikke kus.

 3. :))

  re:

  Ps: Kijk ook ff naar de volgende foto op mijn blog :P, achterlandschap is daar werkelijk spectaculair.
  Ik wil er echt ff tussen uit!!!! NU HA! :P Ff wachten nog…. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *