About last night

Warme nacht zonder kans op regen, dat is toch wel een fijn idee. Sterren kijken en luisteren naar de nachtelijke geluiden. Lawaaiige café bezoekers, de auto’s in de verte die met een beetje fantasie als het geruis van golven klinken. Er loopt iets over mijn hand. Wat zijn er eigenlijk veel kruipende en vliegende beestjes.
In slaap vallen tussen de muggen door, om 5 uur wakker van Noa die de terrasdeur open heeft gekregen. Het wordt al een beetje licht. Half 6 een vleermuizenshow, om half 7 loeit er een koe. Kwart voor 8 en de slaapzak is al te warm. Wel mooi op tijd voor een zondagochtend.
Koffie !

heel veel dank voor jullie donaties !
8foraid.com

Tags: ,

2 comments

  1. Heel wat belevenissen en dat in een nacht. Mooi dat je het gedaan hebt.

  2. …en ik kon gewoon thuis naar de wc, een en al luxe :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *