Redrum

Dat je dus een fijne ovenschotel aan het maken bent en dat je het bakje creme fraiche openmaakt en dat daar dan schimmel op zit terwijl je het net gekocht hebt en de datum ook nog deugt. Dat je dan nog net voor sluitingstijd dat bakje gaat omruilen en dat je alles eindelijk in de oven kunt zetten en dat de oven het dan niet doet. Dat je uiteindelijk de hele zooi maar in een koekenpan gooit. Dat daarna de oven het ineens wel weer doet. Zoiets. Ja sorry hoor, dan zet ik maar even een plaatje op.

Tags:

8 comments

  1. of lopen te mopperen dat je dure harman/kardon boxen het niet meer doen en dat dan blijkt dat je gewoon je koptelefoon hebt ingeplugd (2 minuten geleden)… maar da’s niet zo erg als de aanblik van verschimmelde CF! ;^)

  2. nee…da’s lang niet zo erg!

  3. redrum, dat moest ik even opzoeken. veel betekenissen. gebruik je het als in The Shining?

  4. @Ninia: psies :-)

  5. Toch geen ‘Song of Joy’? ;-)
    Ik hoop dan niet dat je katten hilda, hattie of holly heten.;-)

  6. @brasikurtz: nee….The curse of Millhaven (arme katten) :-)

  7. Of een prijzenwinnende hond Biko. Maar die werd uiteindelijk door twee psycho’s aan een deur genageld.;-)

  8. Ja…arme Biko…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *