Geluk

Lopend over een strand waar geen einde aan komt. Staand op een wankel bootje met voor je neus een walvis, ja, een walvis, vlak voor hij de diepte in duikt. Fietsend in de zon terwijl het eigenlijk regent. Een moment waarop de tijd even stilstaat. Een moment als dit. Zo weer voorbij om plaats te maken voor de dagelijkse shit.
En u dan, wanneer voelt u zich gelukkig?

5 comments

  1. Van 1 uur in de nachts tot 4 uur in de nacht. Of als ik met een uitleenhond in de natuur loop en daar zwanen met hun pas geboren jongen zie of daar soms in flarden mist een groep koeien zie die daar uitgewaaierd in een weiland staan en het enige hoorbare geluid daar het grazen van die beesten is. En op 25 Mei 1988.

  2. elke avond als de merel op het dak zijn lied voor mij zingt :)
    http://www.youtube.com/watch?v=boF7nyhcbUQ

  3. @ninia: ik heb ook zo’n merel! :-)
    @brasikurtz: wat was er toen?

  4. PSV won de Europacup 1 in Stuttgart. ;-) Dat nog een keer doen is een utopie in deze tijd.

  5. @brasikurtz: ah… had ik kunnen weten :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *