Oefening in zelfbeheersing

Thuis na een lange en niet al te geweldige dag. Gelukkig staat er nog van alles in de koelkast om snel wat te eten te maken want geen zin om lang in de keuken te staan. Twee bordjes met wat van dit en van dat en oh ja, er zijn nog olijven, wil jij? ja, lekker! Het is best een hele grote pot gemarineerde olijven die op het randje van ’t aanrecht kantelt en waarvan de inhoud langs en in de koelkast en over de vloer gutst. En over mij. Een half uur later is alles redelijk schoon – hoewel de vloer nog erg glad – heb ik me omgekleed en draait de wasmachine.
En alles wat ik al die tijd gezegd heb was een eenvoudig ‘oh shit’. Ik begin het aardig te leren.

4 comments

  1. whaahahha klieder boel vast :).

  2. oh mens, wat kan jij smeren zeg!

  3. en de “vette” rugzak klaagt niet…? ;^)

  4. dat is al zo lang geleden…dat is die rugzak allang vergeten :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *