Samstag

…en rond lunchtijd liepen wij op de markt in M√ľnster. Kom, we gaan lekkere dingen kopen en dan ergens in de zon zitten eten. Olijven, mozzarella met tomatenpesto, gekruide artisjokkenharten, geitenkaas en brood …. en toen werd het heel erg donker en begon het te plenzen en het stopte nooit meer, dus noodgedwongen de kroeg in waar we een hele tijd later weer uit kwamen om later die middag bij Pinkus te belanden, bier, bier, eten, bier. Van die lunch is het niet meer gekomen. Maar het was – voor zo’n stel ingewikkelde bijna-exen als wij – helemaal geen slechte dag. En morgen hebben we al die lekkere dingen nog.

3 comments

  1. “bier, bier, eten, bier”

    ach, wat klinkt me dat allemaal bekend in de oren! ;^))

  2. vooral dat eten zeker :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *